Vidensdatabase

Counter-Strike: Global Offensive - Generelle informationer

Hos PlugHost har vi per d 1. September opdelt CS:GO hosting i 2 kategorier:

- Standard

- Premium

Forskellen blandt de to er følgende:

Standard bliver leveret på endten SATA HDD/SSD´er, samt optimeret linux systemer. Man har basal anti ddos til servere (Nok til de fleste)

Man kan vælge op til 128 tick, men skal optimere sin servere 100% korrekt for at få det bedste ud af det. Standard anbefales ikke til 128 tick med mere end 12 spillere.

Premium bliver ALTID leveret på NVME SSD´er, Ryzen 5 3600 eller bedre, samt TRAMS (Tideo Reaction And Mitigation System)

TRAMS er opbygget specifikt til gaming, og tager alle kendte former for DDoS mod gameservere, heriblandt TSource qconnect, TSource query etc. Systemet holder øje med netværket, og selv med minimal traffik - Slår til og mitigere ondsindet traffik. Dette er noget vi meget anbefaler til store gaming communities, der ofte er udsat for store og komplekse angreb. TRAMS systemet er automatisk aktiveret for alle kunder, der ligger på en server som starter med "premium"

Premium anbefaler vi man som max kører 32 slots med 128 tick. CPU´erne er altid overclocked.

____

Som udgangspunkt kommer alle vores CS:GO servere med fri pladsforbrug, dog under vores fair share policy.

Til alle CS:GO servere medfølger der ALTID én gratis SQL database, som kan bruges til plugins etc. Du kan oprette denne database direkte fra panelet.

Hvad er fordelen ved en dansk hosted CS:GO server?

• Lav ping
  • Ligger altid øverst på server listen

En lav ping er vigtig, hvis du gerne vil have den bedste performance mulig.

Der er intet mere kedeligt end at have brugt en masse tid på at opsætte en server, men ingen joiner den. Ved at bruge dansk hosting, har du bedre muligheder for at få spillere ind, da du altid vil ligge på server listen.