Flyt din server med ServerMover

Med ServerMover kan du hurtigt og smertefrit flytte din gameserver over til PlugHost på meget kort tid - Det tager som regel kun 2 minutter!

Login til dit kontrolpanel og gå til servere -> Din server:

1. Gå til indstillinger
  2. Tryk på "Importer server"
  3. I bruger feltet skriver du dit FTP/SFTP bruger fra din anden udbyder
  4. I kodeord skriver du kodeordet til din bruger fra din anden udbyder
  5. I server IP skal du skrive server IP´en, der bliver brugt til FTP/SFTP
  6. I server port feltet skriver du porten du forbinder via til SFTP/FTP (2022/22/21)

Skulle du være i tvivl om hvordan ServerMover fungere, eller vil du have os til at flytte dine filer, skal du blot kontakte os via hjemmesiden.