Vidensdatabase

Tideo - Anti-DDoS (TRAMS)

I denne artikel vil vi gå lidt i detaljer med vores Anti-DDoS system hos Tideo.

Hos Tideo har vi arbejdet længe på at skabe et perfekt Anti-DDoS system, så man kan spille uden nedetid. Vi har sammenlagt brugt cirka 4 år på at udvikle vores nuværende system.

I sammenarbejde med nogle af de største danske communities, som tit og ofte er udsat for meget store og kompliceret angreb, har vi derfor skabt et enestående Anti-DDoS system i Danmark.

Vores Anti-DDoS system kører via ArborNetworks, som er førende inden for Anti-DDoS branchen. Udover ArborNetworks, har vi vores egen in-house mitigering kørende, som 24/7 fjerner ondsindet angreb.

Hvad betyder det for dig?

• Ingen nedetid på din server grundet DDoS
  • 24/7 Mitigering mod DDoS

Udover et sæt standard regler, kan vores in-house også mitigere applikation specifikke angreb.

Derfor vælger gaming communities at bruge os - Fordi man altid er online.