Start/Stop/Genstart din server

Hej og velkommen til Tideo!

**Denne guide blev lavet på vores gamle panel, men metoden er meget ens**

I dag vil jeg gennemgå med dig hvordan du kommer igang med din ny købte Minecraft server.

Såfremt din servers status står som aktiv, har du modtaget en email ved navn "Din Minecraft Server er online!". Kan du ikke finde den, ligger den måske i spam.

I følgende email har du dit login til dit kontrolpanel. Kontrolpanelet er det sted hvor du styrer alt når det kommer til din Minecraft server.

Når du har logget ind, vil du se denne side:

Her trykker du på My Servers, hvorefter du trykker på "manage" på din server.

Du vil nu se følgende side, som er dit dashboard - Herfra kan du få et hurtigt overblik over hvor mange spillere der er på din server, dens status og dens forbrug.

Her trykker du blot på start. Er det første gang din server starter, vil du blive spurgt om acceptere Mojangs EULA.

Herefter vil din server være online og klar til at spille på den nyeste version Minecraft!

OBS:

Har du allerede en Minecraft server som du vil flytte til PlugHost, kan du gøre brug af vores ServerMover.

Du finder ServerMoveren under din server -> Indstillinger -> Importer server